Det finnes stadig flere gode løsninger for møterom!

Touchskjermer leder an med stadig bedre løsninger, og i denne artikkelen viser vi frem intet mindre enn tre svært gode løsninger.

Hver løsning har sine fordeler, og i artikkelen prøver vi å synliggjøre forskjellene! Felles for alle disse løsningene er at de kjører på de interaktive skjermene som en komplett løsning basert på Android og/eller Windows!

Displaynote Launcher


Launcher er en spennende løsning som leveres på en Windows OPS (PC med Windows i skjermen). Her ligger det en fullversjon av Windows, og du kan legge på alle programmene du ønsker skal være tilgjengelige i møterommet.

Launcher er så et skall som legges utenpå og er det bildet som brukeren møter. Ved hjelp av en app kan du enkelt logge på Office365 i møterommet ved å scanne en QR-kode eller bruke Bluetooth. Da får du med en gang tilgang til egen kalender og egen OneDrive fra skjermen. I tillegg har du tilgang til alle apper/programmer som er lagt opp i Launcher bildet (Styres av en administrator). Du finner også rask tilgang til lyd og lydkilder, og kan f.eks. starte videokonferanser rett fra Teams på skjermen. Trådløse tilkoblinger for bilde (F.eks AirServer) legges også lett inn som en snarvei på Launcher.

Når møtet ditt er slutt slettes alle dine innstillinger og dokumenter m.m. automatisk.

Denne videoen viser hvordan Launcher virker i møterommet