Det er alltid viktig å nå ut med informasjon, og det er viktig at kanalene er effektive, synlige og tydelige. Det finnes en rekke etablerte informasjonskilder, og vi bruker allerede mange.

Vi vet derimot at visuelle inntrykk treffer oss godt, og det er nettopp derfor digitale skilt er en av de bedre informasjonskanalene. Et intranett er åpenbart et sterkere medium for å gi god, fyldig informasjon – men det kan være nettopp fra det digitale skiltet initiativet til å sjekke ut intranettet oppsto. Selvfølgelig finnes det en haug med andre kanaler som også egner seg som e-post, Teams, Slack, Yammer, Facebook m.m. Felles for alle disse er kanskje at det er vanskelig å prioritere budskap – alle kan poste, og det kan være mye info.

Spesielt i de siste månedene har tydelig informasjon vært viktig, og vi er i ferd med å kjenne igjen f.eks plakatene fra Helsedirektoratet med hygieneinformasjon.

Informasjon har vært viktig hele tiden, men i senere tid er tydelig og klar informasjon til ansatte, elever, besøkende, pasienter, kunder og leverandører vært essensielt.

Mange tenker at digitale skilt er mer kostbart enn plakater og oppslag. Og selvfølgelig kan det være det, men det er ikke nødvendig over litt tid.

Selve investeringen i digitale skilt kan med enkelthelt fordeles over tid (f.eks leie, leasing, serviceavtaler), og kostnaden for å publisere innhold med vår partner DataBeat vil raskt være tjent inn. Ved å holde fokus på informasjon kan han ha et litt annet fokus enn f.eks retail/butikker. Digitale skilt med fokus på informasjon kan være litt mindre mindre og er enklere å holde oppdatert.

Med DataBeat kan en eller flere på skolen/bedriften/kommunen vedlikeholde og oppdatere fra Microsoft Powerpoint . Det gjør det enkelt å holde informasjonen oppdatert,
(Selvfølgelig har Databeat også et avansert grensesnitt hvis du trenger det). Ikke minst tilbyr vi i hele 2020 oppdaterte helse -og hygieneråd for din bransje rett ut på skjermene dine med DataBeat.

Vi setter sammen med din partner/leverandør opp hele løsningen før vi sender den til deg for montering! Vi sørger for at du får opplæring og at skjermene er klarte til bruk samme dag de kommer på veggen!

Har du møterom eller kontorlandskap som det nå er viktigere enn før å utnytte plassmessig? Vi har også løsninger for enkel booking av møterom og skrivebord/arbeidsplass.

Kom raskt i gang med våre monitorer med størrelse på 22″ / 32″ / 43″ / 49″ / 55″» som digitale skilt. De passer perfekt for kontorer, barnehager, skoler, venterom og andre bedrifter.

I monitoren er det innebygget spiller med DataBeat – ferdig oppkoblet mot din administrasjonsside på nett!

Og kanskje enda mer nyttig er våre kombinerte pyloner med monitor og dispenser for desinfisering!

Pyloner

Vi har flere alternativer på pyloner med integrert dispenser for desinfeksjon.

Alle har 22» monitor som kan kobles opp mot DataBeat. I tillegg finnes automatisk dispenser for hånd-desinfeksjon. Modeller finnes for vegg og gulvstående.Se Alle