Av Lars Petter Lilleng / 14 Oct 2019

Microsoft Teams - et helt system av løsninger

Microsoft Teams - et helt system av løsninger

AV Solutions har drevet opplæring og strategisk støtte for Office 365 i over 5 år, og har totalt sett sammen med våre partnere vært i over 150 kommuner og bedrifter!

I disse dager ruller Microsoft Teams inn i skoler, bedrifter og andre institusjoner som har behov for å samarbeid på tvers av avdelinger, grenser og lokasjoner.

I denne artikkelen så legger vi vekt på videomulighetene i Teams, og ikke minst hvordan de samspiller med vårt tilbud av produkter fra Yealink.

Video i Teams!

Teams tar over for Skype, og for de som allerede faset ut Skype og er klar i Teams er mulighetene mange! Som før finner vi alle funksjonene vi kjenner fra før med chat, konferanse med lyd, videokonferanse, online møterom og deling av skrivebord/applikasjoner.

Du finner en god gjennomgang av alle videomulighetene i Teams fra Microsoft Mechanics her:

Funksjoner som kanskje er ekstra nyttige for deg som jobber her og der - er for eksempel muligheten til å fjerne bakgrunnen din..

Teams i møterommet!

Vi har lansert en rekke løsninger for Microsoft Teams for møterom fra Yealink.

Vi har lansert MVC300, MVC500 og MVC800 for henholdsvis små, mellomstore og store møterom.

Kort oppsummert er dette komplette pakker med mikrofoner, høyttalere, kamera, kabler, styringspanel og selvfølgelig Teams MeetingRoomApp på Yealinks MVC-NUC. Du kan også ta en titt på videotelefonen VP59 for minirom!

Felles for alle løsningene er lite oppsett og enkel bruk! Logg inn med brukernavn og passord og møterommet er operativt!

Noe av det fineste er at det meste plasseres på vegg bak skjerm og bordet kan forsatt være ryddig og tilgjengelig. På MVC500 har du f.eks trådløse oppladbare mikrofoner og håndterer alt fra det lekre touchpanelet som er alt du trenger på bordet!

Vi er svært imponert over MVC500 og MVC800 - enkel og stabil bruk med meget god lydkvalitet! Sjekk ut den videon under - MVC800 vist fram på InfoComm 2019

Forrige

Neste