Komplett program for forhandler og partner

Under ser du våre muligheter for samarbeid – enten du velger å være forhandler eller partner i vårt system.

Forhandler eller foretrukket forhandler

En enkel samarbeidform hvor din bedrift får tilgang til å kjøpe våre produkter (med forbehold at noen av dem krever sertifisering). Vi bistår i salgsprosessen der du har behov, og vi bistår deg med som forhandler i support – og servicesaker. Vi krever lite av deg og du handler når du har bruk for våre produkter uten videre forpliktelser! Du har tilgang til våre webshop, og kan kan gjøre alle bestillinger her. Du kan også når som helst kontakte oss for spørsmål. Vi hjelper deg med å håndtere support – og garantispørsmål fra kunden svært enkelt. Du kontakter oss, og vi sørger for alt arbeid mot produsent!

Våre foretrukne forhandlere leverer et bredt utvalg av våre produkter til mange kunder og kjenner våre produkter godt.

Partner og foretrukket partner

En samarbeidsform som kan ha flere nivåer, men prinsipielt for alle er at vi har etablert et partnerskap med gjensidig ansvar. Innholdet i samarbeid defineres i fellesskap og handler om markedsføring, salgaktiviteter, opplæring og sertifisering og trygghet i forhold til hverandre.

Våre partnere har gjennomgått sertifisering på våre produkter og har tilgang til vår prioriterte service på alt de selger.

Support og service – #fådetgjort

For våre partnere vi i alle ledd av salgsprosessen, og vi kan håndtere alle service – og supporthenvendelser fra partners sluttkunde direkte eller via partner. Vi er tilgjengelige på telefon, chat, Teams og e-post for våre partnere mellom 0800 – 2200.

Partnere har tilgang til raskeste garanti og servicehåndtering hvor vi tar avgjørelser uten å vente på produsentens godkjenning. Vi reparerer på stedet, bytter eller erstatter varen med reparert/ny raskt og enkelt – uten serienummer eller fakturaspørsmål fra oss. Produkter kan gå i stykker til tross for god kvalitet – vi skal hjelpe deg raskt og enkelt hvis det inntreffer. Vi kaller konseptet #Fådetgjort

Vi kan f.eks nevne noen segmenter hvor vi leverer utvidede garantier med SWAP/#fådetgjort:

  • 5 års garanti på alle laserprojektorer, og utdanningsprojektorer (UST)

  • 5 års garanti på alle interaktive skjermer og tavler

  • 3 års garanti på alle øvrige monitorer og mange andre produkter

  • 2 års garanti på alle øvrige produkter uavhengig om produsentene definerer 1 år.

Markedsføring og salgstøtte

Sammen med våre partnere jobber vi for rammeavtaler, serviceavtaler og anbud i tillegg til alle løpende tilbud. Vi har få partnere, og ofte dekker en geografisk region slik at vi sender alle henvendelser/leads fra en region til vår partner.

  • Vi støtter partners markedsaktiviteter, vi annonserer og er aktive i sosiale media og søkemotorer i partners region

  • Vi sender alle leads til partnere

  • Vi oppdaterer partners ansatte 2 ganger pr. måned på produkter, salgsargumenter og fokusprodukter (Pr video/Webinar)

  • Invitasjon til 2 årlige samlinger for produktopplæring/produktnyheter

  • Vi samarbeider om kundearrangementer og støtter både økonomisk og med utstyr og personell.

Portal og ressurser

Våre partnere har også tilgang til våre brands webshops, supportportal og markedsføringsportal! For våre partnere kan vi sette opp Webshops med AV-fokus slik at kunden han handle direkte uten at partner må etablere alt i egen websideløsning f.eks på kampanjer.

Vi har også et showroom i Moss hvor vi har det meste av våre kjerneprodukter satt opp og i drift. Kom gjerne og besøk vårt showroom med din kunde, vi har 150 kvm med interaktive skjermer, lyd og annet utstyr for skole og møterom!

Ellers inviterer vi våre partnere med på årets store innen AV – Integrated Systems Europe (ISE). I 2021 vil arrangementet foregå i Barcelona, og vi inviterer nøkkelpersoner fra våre partnere med til å treffe produsentene og alle produktnyheter!

Priser og produktutvalg
Vi leverer av våre partnere og vil alltid bidra med beste pris til våre partnere. Du kan registrere dine leads for å garantere beste pris til deg. For våre partner er også alltid vår utvidede garantiordning alltid med i prisen i hele produktets garantitid, og i noen tilfeller er også garantitiden lenger for våre partneres kunder.

Vår #fådetgjort-konsept sikrer at du kan melde feil uten å ha serienummer tilstede, uten å ha faktura til stede og uten å ha vært hos kunden. Vi kan selv sjekke ut med din kunde, eller vi kan gjøre reparasjon/bytte basert på din beskrivelse. Dette er etter vår mening en merverdi!

For storkunder/offentlig forvaltning/frivillige organisasjoner har vi også gode samarbeidsformer hvor vi involverer produsent og sluttkunde direkte. I mange tilfeller deltar produsent i møte med kunde for å optimalisere prosessen for produktvalg, leveranse og service. Sammen sikrer dette grunnlaget for lange, gode kundeforhold med høy kvalitet.

Produktutvalg

Det er selvfølgelig liten tvil om at det norske markedet domineres av noen svært kjente merker som alle leverer. Vi tror at det kan være hensiktsmessig å ikke gjøre som alle andre alltid. Våre produsenter er ikke like kjente i Norge, men der er store, internasjonale anerkjente selskaper med glimrende produkter. For eksempel er Legamaster representert i over 50 land, Vivitek/Delta har over 80 000 ansatte, Newline er verdens største produsent av interaktive skjermer og Yealink er den mestselgende produsenter av IP-telefoni på verdensbasis. Ukjent betyr ikke uvesentlig.