Av Lars Petter Lilleng / 14 Oct 2019

Interaktiv skjerm i møterom

Interaktiv skjerm i møterom

Forrige uke var vi med Staples på deres storsatsning "Spaces" som viste fram mulighetene som finnes i framtidens samarbeidsområder.

Vi viste fram en rekke flotte produkter fra Legamaster, f.eks Space-Up serien av Whiteboards som gjør at du kan designe din egen vegg av skriveflater!

Kanskje enda mer morsom var en sesjon vi hadde på slutten av dagen hvor vi viste hvordan man kan utnytte interaktive skjermer i møter.

Vi demostrerte mulighetene i Microsoft Maps, Microsoft Powerpoint, Microsoft Whiteboard og Onenote - hvor du enkelt kan berike og effektivisere møter ved hjelp av interaktiv skjerm.

Vil du ha noen tips? Kontakt oss så viser vi deg gjerne hvordan vi jobber på våre interaktive skjermer!

Det mest spennende var kanskje videokonferanse vi la inn på slutten med det tyske firmaet Nexenio og deres Nexboard. I sesjonen vårt kjørte vi en workshop med Christian i Berlin og Marije i Oslo som begge jobbet på en kombinasjon av analoge whiteboards med magic charts og interaktive skjermer i videokonferanse for å løse et problem sammen. Vi brukte Legamaster XTX med innebygget kamera, mikrofon og lyd - kjørte videosamtalen på Teams med appdeling. I tillegg jobbet vi i Nexboard - som gjør det mulig å kombinere arbeid på fysisk tavle inn i samtalen!

Interaktive skjermer i møterommet kan effektivisere, inspirere og forenkle hverdagen!

Forrige