Av Lars Petter Lilleng / 15 Oct 2019

Join the Revolution

Join the Revolution

Revolutions Acoustics prøver å forandre måten vi tenker lyd på. Ideen er at teknologi er på sitt ypperste når vi kan nyte det - men at den er skjult for oss.

Vi oppdaget dette produktet på ISE i Amsterdam i 2018. Vi gikk forbi endeløse stands med lyd, men måtte snu for å se engang til på denne. Lyden hørte - og den var absolutt imponerende. Vi så derimot ikke hvor høyttaleren var...Etter litt titting rundt omkring på stand, og å kjenne litt på veggen i bakkant antok vi at det var noe i inne i veggen. Etter noen som ble en lengre samtale med gutta fra Revolutions Acoustics ble vi litt bergtatt av teknologien. Vi hadde sett denne typen lyd, men aldri av denne kvaliteten.

Produkt kalles Multiducer SSP6. Den kommer i par og kan monteres i vegger, i tak, under bord, på glass - rett og slett alle steder den ikke syntes.Konseptet er spennende. Riktignok finnes det andre produkter på markeded som benytter seg av lignende teknologi, men Revolutions Acoustics levere High Fidelity. Gjennom å feste seg til materiealer bruker den de som utgangspunkt for å lage lyd. Produktet er faktisk også så robust at den kan brukes i støvete og fuktige omgivelser! Hvis du vil ha et dypdykk fysikken kan du lese mye om selve løsningen i denne artikkelen kalt "The New Physics".

Du finner også endel avklarende på "Ofte stilte spørsmål" på deres hjemmeside.Jobber med montering og lyd? Da vil jeg anbefale Revolution Acoustics University - intet mindre enn en videoserie for gode monterings- og installasjonstips! Isteden for å skrive mer om teknologien så legger vi et par videor som vi anbefaler du ser - møt revolusjonen!

Konseptet forklart

Sjekk ut dette eksemplet!

Forrige

Neste