Lyd – Viktig For LæringClarico-Text-Image

Vi vet elever lytter mest i en skolesituasjon, ikke nødvendigvis til læreren men også andre elever, avspillinger eller video. Vi vet også at under dårlige akustiske forhold kan oppfatter vesentlig mindre enn ved gode forhold. Dette kan påvirke læring – les mer i artikkelen «Kan lyd påvirke læring».

Vi leverer både mikrofoner og høyttalere spesielt utviklet for utdanning, og vi jobber med stadig med å finne flere. Du finner også flere artikler under «blogg». Sjekk for eksempel ut Catchbox kombinert med våre høyttalerløsninger fra norske Seas Fabrikker.

Clarico-Image-Text

Bilde Og Interaktivitet

Bilde er også et viktig verktøy i et klasserom. Interaktive skjermer og tavler gir muligheter, og er ikke lenger en så krevende investering. Vi har knyttet til oss tre solide produsenter av interaktive skjermer, og leverer flere forskjellige typer løsning for at det skal være mulig å finne verktøyet som passer best til ønsket metodikk, funksjonalitet og læringsstrategi. Vi støtter Windows, IOS, Android og Linux på alle produktserier.

Du kan lese noen tips til hva du bør tenke på når du skal velge løsning i denne artikkelen.

Et annen vesentlig moment er også garanti og service. Alle interaktive løsninger kommer inkludert support i hele produktets garantitid, og du alltid få bistand hos oss ved å kontakte oss her.

Vi har selvfølgelig også stativ for alle behov – på vegg, høydejusterbart eller på hjul. Kontakt oss for å prøve løsningene i vårt showroom!

SamarbeidClarico-Text-Image

Noen av de mest spennende mulighetene i teknologi ligger kanskje i samarbeid! Manico Funtable er et godt eksempel på hvordan godt design og teknologi kan gi spennende verktøy.

Bordet leveres i robust helstøpt plast, er støt – og sprutsikkert og har innebygget en 32» berøringsskjerm hvor du kan laste ned apper (Android).

Les litt om mulig bruk i denne artikkelen, og se video med bordet i bruk. Vi har bordet på plass i vårt showroom, og tar gjerne en tur til dere på besøk også!

 

 

Clarico-Image-Text

Analogt Utstyr

Tradisjonelt utstyr som tavler og penner er verken gammeldags eller i konflikt med digitale verktøy. Tvert imot tror vi du får det beste resultatet når du lager gode kombinasjoner. Ved å lage en hel skrivevegg skaper du gode arenaer for samarbeid, aktivitet og kreativitet som kombineres med f.eks interaktive skjermer. Kreativitet krever litt plass!

Sjekk ut hele «Magic-serien» av utstyr, samt fantastiske Wall-Up modulær skrivevegg!
Wall-Up er magnetisk, har hele 25 års garanti på overflaten og kan bygges opp modulært til den størrelse og formen du ønsker!