VÅRE LEVERANDØRER

Vi henter våre løsninger fra internasjonale produsenter som støtter oss i å levere kvalitet. Våre produsenter spenner fra store internasjonale produsenter med 100 000 ansatte, til nisjeprodusenter med et fåtall ansatte. Alle søker å levere smart, enkel og bærekraftig teknologi for kommunikasjon i alle former.

LEGAMASTER

Legamaster er en del av Edding-konsernet og leverer produkter og løsninger for visuell kommunikasjon. Legamaster har som visjon å levere ergonomisk, holdbar, innovativ og funksjonell,  attraktiv design med høy kvalitet. Legamaster er tilstede i over 40 land, og vi Norge er vi representert med både deres tradisjonelle og elektroniske produktutvalg.

Legamaster har hovedkontor i Lochem, Nederland og har fabrikker i Europa, Sør-Amerika og Kina.

Produktutvalget for kontorutstyr er stort og omfattende, og spesielt sterkt relatert til Whiteboards og spennende løsninger rundt Whiteboard, lyddemping og prosjektarbeid (Lean/Agile). I tillegg har de interaktive monitorer med komplette tilbehørsløsninger. Legamaster har absolutt alt du trenger for kommunikasjon i klasserom og møterom

#Kontorutstyr #Visuellkommunikasjon #interaktiv

NEWLINE

Newline Interactive har sitt europeiske hovedkvarter i Spania, og er eid av kinesiske HiteVision. De er av verdens største produsenter av interaktiv monitor, og leverer et stort utvalg av monitor for både utdanning og bedrift. Newline er presentert i alle verdensdeler, og vi leverer i Norge monitor med og uten interaktivitet fra Newline.

Newline har hovedkontor i Madrid, men all produksjon skjer på fabrikkene i Kina.
Produktutvalget dekker alle monitorer fra 65’’ – 98’’ både interaktivt og digital signage. Newline har også et rikt økosystem av muligheter for operativsystem på sine monitorer – Android, Linux og Windows!

#interaktiv #tilkoblet

VIVITEK

Vivitek er en del av Delta, og er en stor produsent av elektronikk med hovedkvarter i Taiwan. Vivitek og Delta leverer et bredt spekter av projektorer, monitorer og løsning for trådløst samarbeid (NovoConnect). Vivitek og Delta er presentert i hele verden, og har over 80 000 ansatte på verdensbasis.

Vivitek har europeisk hovedkontor i Amsterdam, og fabrikker i Kina og Taiwan.

Produktutvalget spenner fra små LED-projektorer (Qumi) til store installasjonsprojektorer med laserlysskilder. Vivitek har først ute med å gi 5 års garanti på alle sine laserprodukter. I tillegg levere Vivitek og Delta LED-fliser, LCD Videovegg og interaktive monitorer.

#Projektor #Videovegg #LED #NovoConnect

BLI PARTNER

Forhandler og partnerprogram

Vi lever av å samarbeide med våre partnere/forhandlere, og vil at samarbeid skal være enkelt og forutsigbart. Vår forhandler/partnermodell har flere nivået av samarbeid – finn den som passer ditt firma.

LES MER

TA KONTAKT!

Ønsker du bare å vite litt mer, eller har noen spørsmål til forhandler – og partnerprogrammet kan du fylle ut skjemaet under, eller ta kontakt med oss på chat eller telefon!

[contact-form-7 id=»42″ /]