Clarico-Banner

AV Solutions er 10 år i 2020!

Det er 10 år siden AV Solutions ble etablert under navnet Edumax AS. Senere har vi endret navn til AV Solutions for å kunne vise bedre at vi leverer både utdannings - og bedriftsløsninger. 


Vi er fortsatt knyttet til de samme produsentene, og gleder oss til videre samarbeid med dem, og våre forhandler og partnere.

Dette er AV Solutions! 

Vi vil være en samarbeidspartner innen AV-løsninger som står for trygghet, kvalitet og forutsigbarhet.

Siden 2010 har vi levert i gradvis økende omfang robuste, enkle og smarte løsninger for klasserom, møterom og fellesarealer. Vi er små - og utnytter de styrkene som ligger i å være nettopp det. Vi prøver å være en trygg, stabil samarbeidspartner som leverer kvalitet, god pris og ikke minst en god opplevelsen gjennom hele løsningens levetid.


I 2020 vil øke vårt tjenestesortiment ytterligere, og dermed søke å gi langvarige kundeforhold for deg mot dine kunder med våre felles leveranser


>> Møterom - Løsninger for små, mellomstore og store møterom! 

>> Klasserom - Løsninger for grupperom, auditorier og klasserom i alle størrelser 

>> Videokonferanse  - Teams, Zoom. Tradisjonell. 

>> Fellesområder - Alt du trenger for å nå ut med informasjon, enkle eller avanserte løsninger Digitale skilt - informasjonflyt, booking og innhold


Vi er en liten, dedikert distributør innenfor vår egen nisje – våre produkter og tjenester. Vi kan bistå med alle deler av salgsprosessen for våre partnere - befaring, tilbud, kundebesøk og ikke minst leveranse, montering og opplæring.


Vi leverer konkurransedyktige priser, støtte i alle faser og sørger for at din kunde for enkel support og garantihåndtering i hele garantiperioden uten merarbeid for deg.


Ta med deg kunden til oss


I Moss finner du vårt lager, kontorer og ikke minst showroom. Vi har fyllt opp godt over 100 kvadrat med skjermer, høyttalere, videokonferanse, digitale skilt og en masse annet tilbehør!

Dette står til disposjon for deg som partner og ikke minst for dine kunder. I mange tilfeller erfarer vi at "seeing is believing" fortsatt, og at det er lettere å finne rett løsning når man kan prøve ut og se på mulighetene.
Book deg inn på Showroom - med eller uten kunde! 

 
 


 

Vil du vite mer om vårt forhandler og partnerprogram?

Klikk lenken for å vite mer om programmet, og hvordan vi kan samarbeide!

Kompetanse

Vi er spesialister på våre produkter og kjenner våre produsenter godt. Vi vil jobbe sammen med dere for å finne de beste løsningene og de enkleste løsningene for deres kunder.

Vi stiller på befaring, lager tilbud og utarbeider alternativer der du ønsker.

Er det utenfor vår kompetanse, så har vi solide produsenter som stiller opp

Vi tilbyr også opplæring til våre partnere, men også som en tjeneste du kan levere til dine kunder. Vi leverer kurs og opplæring på Office365, Teams, effektive møterom og inspirerende klasserom.


Tjenester 

Det er en krevende bransje, og vi satser hardt på tjenester som du kan kan levere med oss. 

Ved å skape gode tjenester som kan leveres med våre produkter skaper vi sammen kunder som vil fortsette å være det.  

I tillegg lager vi et tettere kundeforhold, men forutsigbare inntekter år etter år.

Våre tjenester som installasjon, konfigurasjon og serviceavtaler komplementeres av tjenester som digitale skilt, telefonitjenester, video og virtuelle møterom.


Kundeservice

Vi sørger for å håndtere garanti, feil og kundestøtte uten å pålegge deg tidkrevende oppgaver.
Service er viktig for oss.

Vi satser på lange garantier som passer med leie/leasing, og vil sørge for at det er smertefritt for deg og din kunde i hele produktets livsløp.

Ingen krav om serienummer, fakturaer eller originalemballasje. Vi gjør det smart og enkelt for alle parter.

Du og dine kunder følger alt kommunikasjon i vår portal, og kan selv legge inn informasjon, spørsmål og oppdater 24/7/365.

Hva sier våre kunder og produsenter

ALLTID FØRST!

Motta nyheter og artikler rett i postkassen umiddelbart etter at de er skrevet!