AV SOLUTIONS

Vi vil være en samarbeidspartner innen AV-løsninger som står for trygghet, kvalitet og forutsigbarhet.

Siden 2010 har vi levert i gradvis økende omfang robuste, enkle og smarte løsninger for klasserom, møterom og fellesarealer. Vi er små – og utnytter de styrkene som ligger i å være nettopp det. Vi prøver å være en trygg, stabil samarbeidspartner som leverer kvalitet, god pris og ikke minst en god opplevelsen gjennom hele løsningens levetid.

I 2020 vil øke vårt tjenestesortiment ytterligere, og dermed søke å gi langvarige kundeforhold for deg mot dine kunder med våre felles leveranser

  • Møterom – Løsninger for små, mellomstore og store møterom!
  • Klasserom – Løsninger for grupperom, auditorier og klasserom i alle størrelser
  • Videokonferanse – Teams, Zoom. Tradisjonell.
  • Fellesområder – Alt du trenger for å nå ut med informasjon, enkle eller avanserte løsninger Digitale skilt – informasjonflyt, booking og innhold

Vi er en liten, dedikert distributør innenfor vår egen nisje – våre produkter og tjenester. Vi kan bistå med alle deler av salgsprosessen for våre partnere – befaring, tilbud, kundebesøk og ikke minst leveranse, montering og opplæring.

Vi leverer konkurransedyktige priser, støtte i alle faser og sørger for at din kunde for enkel support og garantihåndtering i hele garantiperioden uten merarbeid for deg.

TA MED DEG KUNDEN TIL OSS

I Moss finner du vårt lager, kontorer og ikke minst showroom. Vi har fyllt opp godt over 100 kvadrat med skjermer, høyttalere, videokonferanse, digitale skilt og en masse annet tilbehør!

Dette står til disposjon for deg som partner og ikke minst for dine kunder. I mange tilfeller erfarer vi at «seeing is believing» fortsatt, og at det er lettere å finne rett løsning når man kan prøve ut og se på mulighetene.

TA KONTAKT!

Ønsker du bare å vite litt mer, eller har noen spørsmål til forhandler – og partnerprogrammet kan du fylle ut skjemaet under, eller ta kontakt med oss på chat eller telefon!