Av Lars Petter Lilleng / 14 Oct 2019

SEAS - Norskprodusert, god lyd!

SEAS - Norskprodusert, god lyd!

For godt voksne som bor i Mosseområdet er varemerket SEAS godt kjent, og også for en god del lydentusieaster. SEAS Fabrikker driver utvikling og produksjon av høyttalerelementer og høyttalere i Moss.

Det er et ord som alltid kobles sammen med SEAS, og det er kvalitet. Med egen utvikling og produksjon under samme tak representerer SEAS kvalitet i hele produksjonsløpet.

I fabrikken finnes et komplett laboratorium for utvikling og testing! SEAS produserer i all hovedsak for eksport og eksporterer til en rekke lang - ikke minst til Kina som er et stort marked.

Lydkammer i fabrikken for testing.

Vil du vite mer om SEAS? Les mer på deres sider om egen utvikling og produksjon her

Vi har laget en video sammen med SEAS som forklarer litt om deres drift, og ikke minst hvorfor vi er så glad for å kunne distribuere deres løsninger for klasserom og videokonferanse/møterom - kalt Sound Solutions. (I videoen henvises til Edumax AS, som var vårt navn før navnendring)

Produsert med tillatelse fra SEAS Fabrikker AS i samarbeid med AV Solutions (Tid. Edumax)

Sjekk hele utvalget fra SEAS her

Vil du høre fantastisk lyd? Ta kontakt med oss og besøk oss på vårt Showroom. For entusiastene hender det SEAS også tar i mot besøk - ta kontakt med oss så sjekker vi mulighetene!

Forrige

Neste