Et robust bord med muligheter for spill, lek og læring?

FunTable gir deg endeløse muligheter med Android. Et 32″ nettbrett som er innfelt i robust plast. Laget til barn, men passer til alle!

Manico FunTable er et digitalt bord for barn. Flere barn kan samtidig bruke bordet, skrive, søke på informasjon, spille og tegne. Trykk og lek akkurat som med et nettbrett, bare mye større. La barnas kreativitet lede dem inn i den interaktive læringen. Av erfaring ser vi at barna har det gøy og at de blir helt oppslukt av det de gjør.

Hvordan kan det brukes? Mulighetene er uendelige. Dette bordet bruker samme plattform som mange nettbrett og telefoner, nemlig Android!

 

Dette gir deg tilgang til millioner av spill, applikasjoner og annet innhold i Google Play- og du velger helt selv hva du vil ha på bordet. Det finnes mange spill som fremmer samarbeid og læring på en gang. I stedet for å samles rundt et lite nettbrett som for eksempel en iPad, kan barna nå sette seg rundt FunTable og bruke de samme appene.

FunTable er laget for å kunne stå på skoler, barnehager, biblioteker, kjøpesenteret eller en hvilken som helst offentlig plass der barna kan underholdes på pedagogisk vis.

Funtables muligheter i forhold til samarbeid er sentrale. Erfaring fra f.eks Science Center Linköping er at barn er konsentrerte og entusiastiske når de bruker Funtable. Typisk jobber 2-5 barn på hvert bord.

Det mest populære er apper som handler om matematikk, alfabetet, farger og også enkel programmering!

 

 

Her kan du se en kort video om hvordan de bruker bordet!

Topp apps!

Lipa Eggs, Math bakery, Lola Learning Pack, Blue bot and Scratch