Clarico-Banner

Verden blir mindre

I en verden hvor tiden vår blir mer og mer verdt, ser vi at videokonferanseløsninger gjør hverdagen lettere. Med færre reisedøgn, lettere tilgang på kollegaer og partnere, kortere vei til ekspertise og endeløse muligheter for samarbeid på tvers av organisasjoner og landegrenser sparer man tid, penger og miljøet. 


Forutsetningen er at det virker, hver eneste gang!

Løsningene

Alt du trenger - klart til bruk - alltid! 

Med Teamsløsningene fra Yealink er møterommet alltid klart, og enkelt å betjene. Vår bestselger MVC-500  har alt du trenger i pakken: 

- Kamera, mikrofon, høyttaler, TeamsRoomApp, Touchpanel og trådløse mikrofoner.
MVC-500 passer godt i møterom fra 4-10 personer.

Lillebroen VC-210 er androidsystem som passer til noe mindre rom, og som betjenes i sin helhet fra en touchskjerm/fjernkontroll og egner seg glimrende i små møterom/huddlerooms.

Er rommet enda større finner du MVC800 og MVC900. Kort sagt - løsninger for alle typer rom basert på Teams.

Clarico-Text-Image

Teams 

Kjører organisasjonen eller bedriften Office 365 er Teams løsningen for kommunikasjon. Med Teams får du alle funksjoner tilgjengelig rett fra møterommet; lyd, video, fildeling, skjermdeling, whiteboard, og telefoni. Sjekk denne videoen for å få ett innblikk i hvordan det kan se ut! 


 
 


Clarico-Image-Text

Videotelefoni og telefoni

VP59 er perfekt til små møte -og samarbeidsrom.  VP59 har innebygget monitor og kamera, og i tilleg kan du koble til et ekstern kamera fra Yealink og en ekstern skjerm. Med andre ord kan VP59 være et komplett møterom! 

I tillegg til videotelefoner har vi også et bredt utvalg av telefoner for Teams telefon. Vi kan bistå og levere på alle områder i Teams:

- Integrasjon med din teleleverandør slik at du får telefonnummer på møterom og til enkeltpersoner.       Du velger selv teleleverandør og hvilke personer som skal ha telefonnummer.

- Telefonapparater for kontor og møterom

- Videotelefoni for kontor og små møterom

- Komplett Teams møteromspakker


Clarico-Image-Text

Zoom

Vi kan også levere tilsvarende løsninger for Zoom! Få komplette romløsninger for Zoom fra 2-20 deltagere med alt du trenger: kamera, mikrofoner, høyttaler, betjeningspanel og MiniPC med ZoomRoom! 

Bruker du Zoom har vi alt tilbehøret du trenger. Sjekk produktene her.