Løsningene

Alt du trenger – klart til bruk – alltid!

Med Teamsløsningene fra Yealink er møterommet alltid klart, og enkelt å betjene. Vår bestselger MVC-500 har alt du trenger i pakken:

– Kamera, mikrofon, høyttaler, TeamsRoomApp, Touchpanel og trådløse mikrofoner.
MVC-500 passer godt i møterom fra 4-10 personer.

Lillebroen VC-210 er androidsystem som passer til noe mindre rom, og som betjenes i sin helhet fra en touchskjerm/fjernkontroll og egner seg glimrende i små møterom/huddlerooms.

Er rommet enda større finner du MVC800 og MVC900. Kort sagt – løsninger for alle typer rom basert på Teams.

Clarico-Text-Image

Teams

Kjører organisasjonen eller bedriften Office 365 er Teams løsningen for kommunikasjon. Med Teams får du alle funksjoner tilgjengelig rett fra møterommet; lyd, video, fildeling, skjermdeling, whiteboard, og telefoni. Sjekk denne videoen for å få ett innblikk i hvordan det kan se ut!

Videotelefoni Og Telefoni

VP59 er perfekt til små møte -og samarbeidsrom. VP59 har innebygget monitor og kamera, og i tilleg kan du koble til et ekstern kamera fra Yealink og en ekstern skjerm. Med andre ord kan VP59 være et komplett møterom!

I tillegg til videotelefoner har vi også et bredt utvalg av telefoner for Teams telefon. Vi kan bistå og levere på alle områder i Teams:

– Integrasjon med din teleleverandør slik at du får telefonnummer på møterom og til enkeltpersoner. Du velger selv teleleverandør og hvilke personer som skal ha telefonnummer.

– Telefonapparater for kontor og møterom

– Videotelefoni for kontor og små møterom

– Komplett Teams møteromspakker

Clarico-Image-Text

Zoom

Vi kan også levere tilsvarende løsninger for Zoom! Få komplette romløsninger for Zoom fra 2-20 deltagere med alt du trenger: kamera, mikrofoner, høyttaler, betjeningspanel og MiniPC med ZoomRoom!

Bruker du Zoom har vi alt tilbehøret du trenger.

Clarico-Image-Text